Specificaties

Merk Alfa Romeo
Model GTV
Uitvoering Trackday Racer
Carrosserie Coupe
Jaar 2003
Kilometerstand 98.000 Km.
Kleur Rosso Alfa Romeo
Interieur Race stoelen
Motor 2.0 Twin Spark 16V
Vermogen 155 PK
Transmissie 5 versnellingen
BTW / Marge Marge

Circuit-klaar: €3.900,-

Bijzonderheden

Pittige & frisse 2.0 Twin Spark motor
Begeerlijke 17″ Teledial velgen
Veel nieuwe onderdelen!
Raceauto zonder kenteken!
Rijklaar voor deelname aan trackday’s

Alfa Romeo GTV 2.0 Twin Spark 16V Trackday racer

GTV trackday nr. 1

Informatie

Altijd al eens op het circuit willen rijden, maar ben je terecht zuinig en voorzichtig op je huidige klassieke Italiaanse bezit? Overweeg dan eens een betaalbare trackday auto voor erbij. Bijvoorbeeld deze Alfa Romeo GTV met 2,0 liter Twin Spark 16V motor!

Met een heuse Italiaanse sportcoupe op het circuit rondrijden, je eigen rijvaardigheid verbeteren en steeds je persoonlijke rondetijd iets verbeteren. Als dit altijd al een wens geweest is? Pak dan deze kans en ga met deze sportieve GTV low budget deelnemen aan de diverse trackday evenementen die er tegenwoordig georganiseerd worden op o.a. TT circuit Assen, Circuit Zandvoort, of een van de makkelijke aan te reizen buitenlandse circuits.

Een Alfa 916 GTV is zéér voordelig te rijden als trackday auto en deze tijdloze Italiaanse coupe heeft er ook nog eens de juiste looks voor. Dit exemplaar uit 2003 heeft een pittige en gezonde 2,0 Twin Spark 16V (std. 155 pk) motor en slechts 98000 km's. gereden.

Deze GTV recent rijklaar gemaakt voor het circuit en heeft slechts deelgenomen aan twee Pista trackday's op TT circuit Assen. Het originele interieur is volledig verwijderd wat al flink wat gewicht bespaard en deze GTV meteen een stuk lichtvoetiger heeft gemaakt. Het interieur is nu voorzien van een racestuurtje met bijpassende stuurnaaf, één nieuwe Sparco REV racestoel en één gebruikte Sparco Corsa passagiersstoel.

Het onderstel is voorzien van een Novitec Stradale schroefset wat een prima entree level is voor dit soort doeleinden. Het BMC Carbon air intake filter zorgt samen met de demperloze Ragazzon RVS midden en eind uitlaatdelen voor een sportief "racy" aanzuig en uitlaatgeluid.

Dat de GTV is uitgevoerd in de kleur Rosso Alfa Romeo, waarin ook de oorspronkele Alfa racers waren uitgevoerd en de coupe tevens is voorzien van de originele Cup achterspoiler en begeerlijke 17" teledail velgen maakt het plaatje helemaal compleet.

Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Neem gerust contact op voor vragen of een afspraak.