Specificaties

Merk Alfa Romeo
Model GTV
Uitvoering Lusso
Carrosserie Coupe
Jaar 2001
Kilometerstand 228.812 Km.
Kleur Grigio Chiaro metallizzato
Interieur Zwart Leder
Motor 2,0 Twin Spark 16V
Vermogen 150 PK
Transmissie 5 versnellingen
BTW / Marge Marge

VERKOCHT

Bijzonderheden

  • Elektrisch bedienbare stoelen
  • 17 inch GTA wielen
  • Fraai weggewerkte audio installatie
  • Afneembare trekhaak

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V Lusso

GTV-2.0-TS-16V-Grigio-Chiaro-Venduta

Informatie

Wat een ontzettend leuke Alfa Romeo GTV 2.0 Twin Spark 16V! En verrassend ook nog eens voorzien van de meest begeerlijke optie voor dit type: de fantastisch zittende elektrisch bedienbare voorstoelen. Het betreft een fraaie Fase 2 uitvoering uit 2001, een uit de latere productieperiode bij Pininfarina in Giorgio Canavese gebouwd exemplaar.

Naast de al vermelde bijzondere voorstoelen, zijn er nog enkele leuke extra's het vermelden waard. Zo is de GTV geschoeid op fraaie 17 inch GTA wielen.

Minder opvallend, maar ook aanwezig is een volledig afneembare trekhaak zodat ook een weekendje weg met bijvoorbeeld een fietsendrager tot de mogelijkheden behoort. Verder is de audioinstallatie in gesloten toestand vrijwel aan het oog onttrokken zodat het geen afbreuk doet aan de zeer fraaie fase 2 middenconsole.

We doen maar geen volledige opsomming van alle details, maar het is tenslotte niet voor niets een Lusso uitvoering. Natuurlijk heeft deze GTV lederen bekleding, een climate control, elektrisch bedienbare ramen & buitenspiegels, centrale vergrendeling met afstandsbediening etc.etc. Allemaal zaken die we tegenwoordig als "gewoon" beschouwen, maar 22 jaar geleden was dit gewoon een zeer complete Alfa Romeo en naar onze persoonlijke mening waarschijnlijk één van de allermooiste Coupe designs van de afgelopen 25 jaar.

Ondanks dat op het lakwerk hier en daar best e.e.a. aan te merken valt, weten we zeker dat deze GTV bij de vorige eigenaar (een echte Alfa liefhebber) zéér veel aandacht heeft gekregen qua techniek.

Kortom het is instappen en genieten van deze tijdloze Italiaanse sportcoupé, die nu nog aantrekkelijk geprijsd is en wanneer met zorg wordt onderhouden vrijwel zeker in waarde zal gaan stijgen aankomende periode. Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Neem gerust contact op voor vragen of maak een afspraak voor een bezichtiging.